A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту
Білківської сільської ради

Розвиток дитини. Навчальні програми

Дата: 17.09.2024 10:59
Кількість переглядів: 5

Розвиток і виховання дитини – надважливе завдання. Як відомо, фахівцями створено спеціальні навчальні методики, які допомагають змалечку розвивати дитину.

   Щастя дитини є запорукою, найважливішим елементом її розвитку. Батькам варто прочитати на поданому сайті й проаналізувати поради і правила, що допоможуть їм прийняти рішення щодо вибору найкращих шляхів розвитку дитини.

Фото без опису  Сайт «Розвиток дитини» також надає батькам змогу ознайомитися з недоліками та перевагами раннього розвитку дитини. Наприклад, до недоліків належить скорочення вільного часу для ігор, переглядів мультфільмів тощо, оскільки ранній розвиток дітей передбачає щоденні навчальні заняття. У підсумку дитинство такого малюка може дещо відрізнятися від дитинства його однолітків. Крім того, малеча може перевтомитися, спохмурніти й розпочати капризувати.

  Водночас до переваг раннього розвитку дітей належить ​​раннє формування пам'яті, логічного мислення, волі, розуму. Це досягається за допомогою розвивальних занять. У віці 1–2-х років діти вчаться іноземних мов, розрізненню кольорів, форм предметів, запахів. Такий малюк за інтелектом може переважати однолітків.

https://childdevelop.com.ua/

Джерело:https://childdevelop.com.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора