A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту
Білківської сільської ради

Сторінка на стадії наповнення.

МОГУТНЄ СЛОВО КОБЗАРЯ!

  Двісті десяту річницю від дня народження постійного борця за волю України Т.Г. Шевченка в Білківській громаді вирішили відзначити по-особливому. Попередньо відібрали найкращих читців в освітніх закладах громади. А сьогодні в Луківській гімназії відбувся вже другий етап цього конкурсу, де кращі змагалися за звання лідера.

15:45 11.03.2024

УСПІШНОГО НАВЧАННЯ БЕЗ ХВОРОБ!

УВАГА! З 19 лютого в закладах загальної середньої освіти Білківської сільської ради відновлюється навчання у звичному режимі. Завдяки, своєчасно впровадженим заходам (дистанційна форма навчання), захворюваність на ГРВІ знизилась на 41%, у порівнянні з минулим тижнем. Станом на 15 лютого епідпоріг перевищено на 15,4%, інтенсивність епідемічного процесу характеризують, як низьку. Загалом, за останній тиждень спостережень, за медичною допомогою звернулось 79 дітей з симптомами ГРВІ. Водночас, медики відмічаютьподальшу циркуляцію грипу типу А та наголошують на важливості ВАКЦИНАЦІЇ! Всім доброго здоров'я!

16:11 15.02.2024

ПЕРШІСТЬ ГРОМАДИ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

      Останній робочий день минулого тижня стартував для школярів громади без ракет, але з ракетками в руках. На перший погляд, теніс – доволі простенька гра. Здається, що ж там вартує помахати ракеткою. Та насправді все не так легко. Потрібно вміти думати. Водночас це варто поєднувати з вмілими рухами рук, жонглювати маневрами, гарно володіти тілом. Не менш важливо прораховувати силу удару та траєкторію польоту м’яча.

09:09 13.02.2024

Вхід для адміністратора